Themelet e para të HangerLift Furniture Accessories janë hedhur në vitin 2012 nga Themeluesi zotrı Uzeyir SULEJMANI.

hangerlift; Me stafin e saj të ekspertëve, ajo vjen në vendin që meriton në këtë sektor. Përdorur në industrinë e mobiljeve, varëse rrobash, trajton dhe produktet e këmbëve të mobiljeve ju shërbejnë.

Qëllimi jane  kryesor si HangerLift; Kompania jonë, e cila i kushton rëndësi serioze punës së ARGE, është krenar që ju ofron produkte me cilësi më të mirë me sisteme të kontrollit të cilësisë.